Brukervalg

1. Trykk på navnet ditt øverst til venstre.
  2. Trykk på "Alle innstillinger"

Her kan du endre innstillingene for hvordan det du sender og mottar skal se ut i Verji.

Romliste

Her kan du skru av og på funksjonen som vil vise deg en liste over de nylig viste rommene du var i.
Denne listen vil ligge ovenfor romlisten i Verji, under ditt brukernavn.
Listen vises som en rekke med profilbildene til nylig viste rom.

Komposør

Denne viser til mulige funksjoner for når du skriver en melding.

Bytt automatisk ut råtekst-emojier

Lager automatisk emojier når du skriver f.eks. :)

Skru på emoji-forslag mens du skriver

Vil automatisk foreslå en emoji hvis du begynner å taste inn råtekst-formatet til en emoji.

Send varsler om at du skriver

Viser i samtalen at du holder på å skrive en melding, for eksempel ‘Lars skriver en melding…..’

Denne funksjonen gjør din samtalepartner oppmerksom på at det snart kommer et svar fra deg.

Bruk Ctrl + Enter for å sende en melding

Dersom denne er , vil din melding ikke sendes når du trykker på Enter.
Du må trykke Ctrl + Enter, eller bruke den grønne Send-knappen til høyre.

Hensikten med denne funksjonen er å gjøre det enklere for deg å skrive lengre meldinger.

Når denne funksjonen er skrudd på, vil du hoppe ned til ny linje i meldingen når du trykker på Enter. (linjeskift)

Du kan fortsette meldingen på ny linje uten at den sendes før du er ferdig med hele teksten.

Er denne skrudd av, vil meldingen bli sendt om du trykker Enter.

Tidslinje

Her bestemmer du innstilligene for din tidslinje/historikk i rommet.