Etter hvert som du sender og mottar krypterte forsendelser i form av meldinger eller filer vil ofte oppstå behov for å gi enkle tilbakemeldinger til den du kommuniserer med.

Enkelte ganger vil det til og med være lurt å bruke ulike emojier for å gi statuser på kommunikasjonen for eget bruk.

Det er en stor mengde å velge i her, du kan rulle ned for å se alle. Etter hvert som du bruker denne funksjonen vil de du bruker mest bli plassert øverst i "ofte brukte".

Det er ofte enklest å bruke søkefeltet.

Her er noen eksempler:
  • Tommel (thumbsup) opp for å bekrefte at du er enig i noe
  • Hake (check_mark) for å bekrefte at noe er utført
  • Timeglass (hourglass) for å vise at noe er under arbeid
  • Notisbok (notebook) for å referere til notat i et fagsystem
  • Termometer (thermometer) for å refererer til sykemelding
  • Penger (money) for å refererer til lønn/utbetaling
  • Telefon (phone) for å refererer til samtale
  • Kalender (calendar) for å referere til frist
  • Pin (pushpin) for å huske noe
  • Flagg (flag) for å sette prioriteringer

Stikkord:
Emoji emoji