Hvordan kan jeg sende en invitasjon på ny?

1. Trykk på navnet ditt øverst i venstre hjørne
  2. I menyen velger du "Portal"
  3. Under "Invitations" kan du se status for dine opprettede brukere
  4. Dersom brukeren ikke har aktivert, trykk på firkanten til høyre for brukeren
  5. Du kan redigere e-post adresse, mobilnummer og velkomstmelding som inkluderes i invitasjonen om ønskelig
  6. Kontroller brukerrolle
  7. Trykk "re-invite"
  8. Brukeren har nå fått ny invitasjon tilsendt sin e-post fra avsender noreply@rosberg.com

Stikkord:
Invitere ny invitasjon    ikke aktivert    reinvitere        re invitere    aktivere    portal    brukere    bruker