1. Forvalgt rolle
    Den rollen nye deltakere i rommet tildeles.
  2. Send meldinger
    Rollen som kreves for å sende meldinger.
  3. Inviter brukere
    Rollen som kreves for å invitere nye brukere inn i rommet.
  4. Endre innstillinger
    Rollen som kreves for å endre innstillinger i rommet.
  5. Spark ut brukere
    Rollen som kreves for å sparke ut brukere fra rommet. En bruker som er sparket ut kan inviteres inn igjen i rommet av deltakere som er autorisert til å invitere brukere.
  6. Utesteng brukere
    Rollen som kreves for å utestenge brukere fra et rom. En utestengt bruker kan kun inviteres tilbake fra den som har utestengt brukeren.
  7. Slette meldinger
    Rollen som kreves for å slette meldinger.
  8. Varsle alle
    Rollen som kreves for å varsle spesielt om en melding. Ved å starte en melding med «@room» vil alle i rommet bli varslet spesielt om denne meldingen. På individuelle innstillinger er det et valg for å deaktivere slike varsler.
  9. Endre rommets Avatar
    Rollen som kreves for å endre rommets avatar.
  10. Endre rommets navn
    Rollen som kreves for å endre rommets navn.
  11. Endre tillatelser
    Rollen som kreves for å endre innstillinger i rommet.
  12. Endre samtaletema
    Rollen som kreves for å endre samtaletema i rommet.