Sende invitasjon til en bruker på ny via Portalen i Verji

1. Trykk på navnet ditt øverst i venstre hjørne for å få opp menyen
  2. I menyen trykker du på "Portal"
  3. Logg på portalen
  4. Trykk på "Invitations"
  5. Herfra kan brukere som er invitert, men ikke aktivert (gul status) få tilsendt invitasjonen på ny
  6. Vil du kun ha oversikt over de uaktiverte kan du hake av Hide completed. (valgfritt)
  7. Trykk på knappen "Re-invite" til høyre for brukeren.
  8. Her er det viktig å sjekke e-post og telefonnummer og om noe har blitt feil, endre dette før ny invitasjon sendes.
  9. Brukeren har nå fått tilsendt invitasjonen på ny til den registrere e-post adressen brukeren ble opprettet med.