1. Lagre kommunikasjonen fra rommet dersom du har lagringsverdig informasjon her
  2. Marker rommet i menyen til venstre
  3. Trykk på ikonet med 3 prikker ved siden av romnavnet
  4. Velg "forlat rom"
  5. Du får varsel om du er sikker på å forlate rommet
    NB! Du vil ikke ha tilgang på rommet igjen med mindre du inviteres inn av annen deltaker i rommet
  6. Rommet vil nå ligge under "Historisk" i menyen til venstre
  7. Marker rommet
  8. Trykk på ikonet med 3 prikker ved siden av romnavnet
  9. Velg "glem rom"