Verji-oppdatering trenger ny innlasting

Når Verji oppdateres vil det i noen tilfeller ligge igjen deler av den gamle versjonen lokalt på PC-en din (lagret i nettleser hurtigbuffer), disse vil over tid bli erstattet av nyere versjoner av Verji.
Dette er egentlig ikke et Verji problem, men nettleser problematikk.

Dersom du ikke får lastet ned vedlegg etter at Verji har blitt oppdatert kan det være du må du foreta en hard innlasting, dette gjøres ved å trykke F-12 for å få opp konsoll på nettsiden. Deretter høyreklikker du på last inn på nytt knappen (1) og velger Tøm bufferen og kjør en hard nyinnlasting (2). Du kan etterpå trykke F-12 en gang til for å få vekk konsoll vinduet.

Chrome

Edge

I Edge må en i noen tilfeller velge DevTools.

Deretter samme fremgangsmåte som for Chrome.

Stikkord:
Vedlegg    ikke    feil    dokument    dokumentet    dokumentene    laste ned    laste opp oppdater    oppdatering    nettleserproblem    browserproblem    teksten hopper