For å kunne slette meldinger i rom må du være registrert med rollen «admin».

Den som har invitert deg inn i rommet kan endre din rolle i rommet.

Se en kort video her.


Stikkord:
Slette    fjerne    ta bort    delete    fjern    ta vekk    slett    feil melding    feilsendt    innhold    filer    meldinger    synlighet