Varsel om at du har uleste meldinger

Dersom noen har sendt deg et vedlegg eller en melding i Verji, og denne står ulest i mer enn 10 minutter, sendes et e-postvarsel til e-postadressen som er tilknyttet din Verji-konto.

Dersom denne e-posten ikke dukker opp kan det skyldes at du har trykket "avmeld" i en tidligere sendt varsling. Dette fører til at e-postvarsling blir skrudd av i Verji.

For å skru på e-postvarsler gå til Alle innstillinger > Varsler

Sjekk under innstillinger i Verji at "Aktiver varsler for denne konto" er på.

Stikkord:

E-post epost ny melding    e-postvarsel    varsel    meldinger    Verji    varsler